Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Yrittäjäyhdistykselle uusi hallitus

YRITTÄJÄYHDISTYKSEN uudeksi puheenjohtajaksi on valittu kirjakauppias Sirpa Rytkönen. Hänet nimettiin yrittäjäyhdistyksen johtoon perjantaina järjestetyssä kokouksessa yksimielisesti. Kokoukseen osallistui toistakymmentä yrittäjäyhdistyksen jäsenyrittäjää.
Hallitukseen valittiin Rytkösen lisäksi Mika Hartikainen, Janne Peltola, Tarja Arbelius, Pirjo Manninen, Panu Remes, Petri Härkönen, Maarit Knuutinen ja Anneli Hakala. Hallitus istuu tämän vuoden loppuun.
Kiuruveden yrittäjäyhdistyksen aikaisempi hallitus erosi muutamia viikoja sitten. Hallituksen kaatoi jäsenyritysten epäluottamus. Epäluottamus kohdistui muun muassa Elomessujen tilinpitoa kohtaan. Erityistilintarkastusta vaati 14 yrittäjäyhdistyksen jäsenyritystä. Aikaisemmassa hallituksessa olivat nyt valituista mukana Maarit Knuutinen ja Anneli Hakala.
Kaikki henkilövalinnat tehtiin Rytkösen mukaan yksimielisesti. Kokouksen asialistalla ei ollut muita asioita kuin hallituksen ja puheenjohtajan valinta.
Rytkösen mukaan uusi hallitus on ”hirveän” hyvä joukko.
– Oikein innokasta porukkaa kaikki. Uskon, että jokainen haluaa tehdä töitä yrittäjäyhdistyksen jäsenyritysten eteen. Päämääränä on palauttaa usko toimintaan. Tarkoituksena on tiedottaa toiminnasta, että jäsenet tietävät, mihin rahat käytetään, kaiken kaikkiaan toimia avoimesti.