Uutiset (muokattu 20.1.2021) Annamari Kuvaja

Keilahalli on menestys

UUSI keilahalli-pikaruokaravintola lupailee valoisia aikoja kaupungille, kun keilakilpailuiden tai hampurilaishimon takia ei tarvitse enää lähteä toiselle paikkakunnalle. Hymy ei hievahdakaan yrittäjä Sari Tossavaisen huulilta keilahallin avajaispäivänä perjantaina, kun hän ojentaa hampurilaisaterioita nälkäisille tiskin takaa. Eikä ihme, sillä Asematielle muuttanut keilahalli on tupaten täynnä asiakkaita, jotka ylistävät keilahallia taukoamatta.
Tossavainenkaan ei kritisoi uusia tiloja.
– Uudistus onnistui kivasti. Halli on viihtyisä, kuten toivoimmekin ja se on keskeisellä paikalla. On hienoa, kun saatiin hohtokeilaus ja ravintola yhdistettyä toimintaan, Tossavainen toteaa ja rientää välillä palvelemaan nälkäisiä asiakkaita.
Pikaruokalan jono saa lisää häntää sitä mukaa, kun jonon alkupään ihmiset poistuvat odottamaan ateriaansa.
Vain puoli tuntia hallin avaamisen jälkeen lähes kaikki istumapaikat ovat täyttyneet.

Myös yrittäjä Ilkka Nissinen on tyytyväinen uuteen halliin. Vanhassa keilahallissa oli vain neljä rataa, kun uudessa ratoja on kuusi. Laajennus tarkoittaa sitä, että Kiuruveden tiloissa voidaan järjestää virallisia keilakilpailuja.