Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Yhdessä, Kiuruveden parhaaksi

UUSI valtuusto aloitti nelivuotiskautensa maanantai-iltana valitsemalla henkilöt lautakuntiin ja muille luottamuspaikoille.Kokousta johti valtuuston virkaiältään vanhin valtuutettu Helena Koivunurmi (kesk.) siihen saakka, kun valtuusto oli valinnut keskuudestaan uuden puheenjohtajan Janne Peltolan (kok.). Peltola johti valtuuston kokousta sujakasti ja kolmisenkymmentä pykälää tuli nuijituksi pöytään tunnissa.
Hallituksen puheenjohtajaksi tuli odotetusti valituksi keskustan Sari Tikkanen.
Peltola totesi puheenvuorossaan uusien valtuustokasvojen tuovan raikkaita näkemyksiä ja kokeneiden valtuutettujen luovan hyvän lähtökohdan valtuustotyöskentelylle.
– Haluan omalta osaltani olla luomassa yhteistyön ilmapiiriä, sekä ilmapiiriä, että Kiuruvedellä on hyvä asua, alleviivasi Peltola.
Sari Tikkanen oli Peltolan kanssa samoilla linjoilla, yhteistyötä tarvitaan.
– Kiuruvesi on ollut 140 vuotta itsenäinen, vuodet on selvitty yhteistyöllä ja jääräpäisyydelläkin. Käykäämme yhdessä työhön! Tikkanen peräänkuulutti.
Kaupunginvaltuuston puheenjohtajat: puheenjohtaja Janne Peltola (kok.), 1.varapuheenjohtaja Jouko Tenhunen (kesk.), 2. varapuheenjohtaja Pentti Ahponen (vas.), 3. varapuheenjohtaja Hannu Halonen (kesk.).
Kaupunginhallitus: Sari Tikkanen (pj.) (kesk.), Kari Saastamoinen (kesk.), Unto Harmoinen (kesk.), Eero Lämsä (kesk.), Suvi Happonen (kesk.), Katariina Pekkala (1. varapj.) (kok.), Raimo Partanen (kok.), Rauno Pikkarainen (2. varapj.) (vas.), Marja-Leena Kärkkäinen (vas.), Mauri Knuutinen (ps).