Uutiset (muokattu 20.1.2021) Juha Vartiainen

Kiuruvetisille juoksijoille SM-hopeaa

KIURUVEDEN Urheilijoiden juoksijat toivat kaksi mitalia ja tukun hyviä sijoituksia Aikuisurheiluliiton SM-maastojuoksuista Lempäälästä.
Marja Kemiläinen toi henkilökohtaisen hopeamitalin ja miesten joukkue, Markku Siponen, Harri-Pekka Tikkanen ja Asko Kumpulainen, joukkuehopean.
Marja Kemiläinen taisteli N 50 (4 km) sarjan voitosta loppuun saakka sijoittuen hienosti hopealle, vain neljä sekuntia voittajalle jääneenä. Riitta Koivunurmi juoksi myös hyvin, hän oli kymmenes.
N 40 sarjassa (6 km) Tarja Viertorinne juoksi aivan mitalisijan tuntumaan ollen neljäs ja Anne Väisänen juoksi hienosti saman sarjan yhdeksänneksi. Kummassakaan sarjassa ei kolmatta juoksijaa ollut tällä kertaa mukana, joten joukkuemestaruuksien tavoittelu jäi ensi vuoteen.
M 35 sarjassa (6 km) Markku Siponen taisteli pitkään mitalisijasta päivän kovavauhtisimmassa kisassa, mutta taipui lopulta neljänneksi, edellään mm. takavuosien maaottelujuoksija Jouni Haatainen. Harri-Pekka Tikkanen juoksi myös hyvin, seitsemänneksi, päästyään vihdoin eroon sitkeistä selkävaivoista.