Korona, Uutiset (muokattu 9.4. 10:46) Kiuruvesilehti

Ei uusia koronatartuntoja

Ylä-Savon Sote -kuntayhtymän alueella ei ole todettu viikon aikana uusia koronavirustartuntoja. Ihmisiä kannustetaan pitämään turvavälejä, välttämään kokoontumisia ja käyttämään kasvomaskia sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.
Kuntayhtymän alueella koronavirustartuntoja on tällä hetkellä yhteensä 70 (70). Suluissa oleva luku on vertailuluku 6.10. tilanteesta. Kuntayhtymän alueen koronavirustartuntoja on tällä hetkellä yhteensä 70, joista soten mukaan Kiuruvedellä 35 tartuntaa ja THL:n mukaan 34.
Kuntayhtymä ei voi tiedottaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) valtakunnallisen tiedotuskäytännön mukaan tartuntamääriä kunnista, joissa tapauksia on 0–4.
Tähän mennessä koronavirustestejä on tehty viime keväästä lähtien yhteensä 4 507 (4 188) ja testauksia tehdään jatkuvasti lisää. Suluissa oleva luku on vertailuluku 30.9. tilanteesta.
Koronavirustestauksen ajat ovat varattavissa myös verkosta eTerveyspalvelun kautta, chatista tai puhelimella soittamalla numeroon 017 272 4222 (arkisin kello 8–15). Sairaanhoitaja tekee arvion testauksen tarpeellisuudesta. Muina aikoina voi soittaa numeroon 017 272 2346 (Iisalmen päivystys).