Politiikka, Uutiset (muokattu 21.2. 20:11) Kiuruvesilehti

Kaupunginjohtaja eroaa ja jää eläkkeelle 2022

Kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka on irtisanoutunut kaupunginjohtajan virasta eläkkeelle siirtymisen vuoksi 1.3.2022 alkaen. Viimeinen virantoimituspäivä on 30.11.2021, jonka jälkeen kaupunginjohtaja jää vuosilomalle.

Valtuusto valitsi Jarmo Muiniekan kaupunginjohtajaksi 22.4.2013. Virassa hän on toiminut 1.8.2013 alkaen. Koulutukseltaan Muiniekka on yhteiskuntatieteiden maisteri. Ennen siirtymistään Kiuruveden kaupunginjohtajaksi hän toimi muun muassa Pohjois-Savon liiton hallintojohtajana ja vuosina 1993–2002 Ilomantsin kunnanjohtajana.Kaupunginhallitus nimeää kaupunginjohtajan valintaa valmistelevan työryhmän. Työryhmän tehtävänä on mm. hakuprosessin, aikataulun ja hakuilmoituksen suunnittelu sekä tehdä kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle esitys kaupunginjohtajan kelpoisuusvaatimuksista ja virkaan valittavasta henkilöstä.