Korona, Terveys, Uutiset (muokattu 21.2. 20:15) Kiuruvesilehti

Ylä-Savon Sote -kuntayhtymän alueella useita uusia koronatartuntoja

Ylä-Savon Sote -kuntayhtymän alueella on todettu kuluneen kahden viikon aikana yhteensä viisi uutta koronavirustartuntaa. Ylä-Savon Sote -kuntayhtymän alueen ja koko Pohjois-Savon koronavirustilanne on kuitenkin edelleen perustasolla, mutta menneiden juhlapyhien vuoksi tartuntamäärien odotetaan nousevan.
Ylä-Savon Sote -kuntayhtymän alueen koronavirustilanne on edelleen perustasolla, mutta menneiden juhlapyhien vuoksi on ikävä kyllä odotettavissa, että tartuntamäärät nousevat. Kuluneiden kahden viikon aikana alueella on todettu yhteensä viisi koronavirustartuntaa, joista kaksi ulkopaikkakuntalaisilla (23.12. ja 28.12.) sekä lisäksi Iisalmessa yksi (31.12.) ja Kiuruvedellä kaksi tartuntaa (1.1. ja 4.1.).

Kuntayhtymä muistuttaa edelleen voimassa olevista suosituksista ja rajoituksista viruksen hillitsemiseksi. Ajan koronavirustestiin voi varata sähköisesti eTerveyspalvelusta, chatista tai puhelimitse soittamalla.