Uutiset (muokattu 16.3. 17:19) Jaana Selander

Kiuruveden kaupunginjohtajaksi haki 9

Kiuruveden kaupunginjohtajaksi haki 9

Kiuruveden kaupunginjohtajan virkaa ovat hakeneet: Hinkka Niku, lakimies, Tampere, Kekäläinen Simo, kehityspäällikkö, Oulu, Kellokangas Kirsi, kehityspäällikkö, Helsinki, Koljonen Anne, hallinto- ja talousjohtaja, Kiuruvesi, Miklashevsky Vladimis, hallituksen pj., Helsinki, Mäkelä Matti, kokemusasiantuntija, Varkaus, Remes Liisa, erityisopettaja, Jäppilä, Ruotsalainen Heikki, amk-agrologi, Kiuruvesi, Väisänen Jari, tietohallintojohtaja, Ristiina.

Haun päätyttyä kaupunginjohtajaksi hakeneista tehdään harkinta joko hakuajan jatkamisesta tai asian valmistelusta edelleen riippuen saaduista hakijoista. Siinä vaiheessa kaupunginhallitus päättää jatketaanko hakuaikaa. Hakijoista tehdään vertailu ja sen perusteella valitaan haastateltavat henkilöt. Haastattelun perusteella noin kolme parasta lähetetään henkilöarviointeihin ulkopuoliseen, niihin erikoistuneeseen yritykseen.

Arviointien perusteella valmisteleva työryhmä ja edelleen kaupunginhallitus esittää valtuustolle päätösehdotuksen valinnasta.