Kiuruvedellä saa ensimmäisen koronarokotuksen ilman ajanvarausta keskiviikkona. Kuva: Aku Laatikainen
Korona, Uutiset (muokattu 2.7.2021) Aku Laatikainen

Kaksi uutta koronavirustartuntaa Ylä-Savon Soten alueella – molemmat Iisalmessa

Ylä-Savon Sote-kuntayhtymän alueella Iisalmessa on vahvistettu kaksi uutta koronavirustartuntaa. Molemmat tartunnan saaneet henkilöt on asetettu eristykseen THL:n ohjeiden mukaisesti. Kaikki samassa tartuntaketjussa altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Molemmat Iisalmen tartunnat liittyvät samaan tartuntaketjuun, johon liittyvä selvitystyö on saatu valmiiksi. Molempien tällä hetkellä vahvistettujen tartuntojen lähde on siis selvillä ja koronatartunnan saaneet on asetettu eristykseen ja heidän lähipiirinsä on asetettu karanteeniin.

Myös kaikki koronavirukselle mahdollisesti altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Tartuntaketjuun liittyviä koronavirustestauksia jatketaan ensi viikolla.