Tilausvaihtoehtoja on nyt kolme: 1) printti, joka sisältää pelkän paperilehden 2) digi, joka sisältää pelkät nettioikeudet 3) täystilaus, joka sisältää sekä paperilehden että nettioikeudet. Kuva: Aku Laatikainen
Uutiset (muokattu 18.1.2022) Aku Laatikainen

Kiuruvesi-lehden nettiuutisia ja näköislehtiä pääsee jatkossa lukemaan täys- tai digitilauksella

Kiuruvesi-lehden internet-sivuilla tapahtui muutos maanantaina 17.1.2022.

Tästä lähtien nettisivuilla olevia uutisia ja näköislehtiä ei pääse enää lukemaan pelkällä printtitilauksella, vaan tätä varten pitää olla joko täystilaus tai digitilaus.

Täystilaus sisältää sekä paperilehden että nettioikeudet. Jatkuva täystilaus (12 kuukautta) maksaa 125 euroa ja tilaus tulee tehdä suoraan lehden asiakaspalvelusta, sähköpostiosoitteesta konttori@kiuruvesilehti.fi.

Toinen vaihtoehto eli digitilaus sisältää ainoastaan nettioikeudet, ei siis lainkaan paperilehteä. Digitilauksen voi tehdä Kiuruvesi-lehden nettisivuilla, ja maksaminen tapahtuu Paytrail-maksupalvelun kautta. Yhden kuukauden hinta on 12,50 euroa, kolme kuukautta 25 euroa, kuusi kuukautta 45 euroa ja 12 kuukautta 75 euroa. Lisäksi voi ottaa yhden kuukauden tutustumistarjouksen 9,90 euroa, jonka jälkeen uutta tarjousta ei saa seuraavaan 14 kuukauteen.

Kolmantena tilausvaihtoehtona on edellä mainittu printtitilaus, joka siis sisältää ainoastaan paperilehden, eikä ollenkaan nettioikeuksia. Määräaikainen 12 kuukauden printtitilaus maksaa 101 euroa, kun taas 12 kuukauden kestotilaus 92 euroa.