Kiuruvedellä ajaa nyt sekä Taksi Helsingin että Joensuun Taksin sopimusautoilijoita, jotka hoitavat kela-kuljetuksia. Mainitut yhtiöt olivat kilpailutuksessa kaksi edullisinta tarjouksen tehnyttä toimijaa, joskin ensin niiden piti täyttää Kelan asettamat kriteerit. Arkistokuva. Kuva: Aku Laatikainen
Uutiset Aku Laatikainen

Kela-taksit nyt kahdesta paikasta – tavoitteena valinnanvapauden ja laadun lisääminen, mutta hämmennystä ja alkukankeuttakin on ollut

Kelan korvaamien taksimatkojen palveluntuottaja vaihtui 1.1.2022. Aiemmin kyytejä välitti Pohjois-Savossa kuopiolainen Pro-keskus Oy, mutta nyt on tarjolla kaksi toimijaa, Taksi Helsinki Oy ja Joensuun Taksi Oy, jotka voittivat Kelan kilpailutuksen.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.