Lions Club Kiuruvesi on Iisalmen kummiklubi. Iisalmelaiset olivat Kiuruvedellä perustamiskokouksessa, josta potretti on otettu. Vasemmalta lukien ylärivissä ovat Viljo Salminen, Hannes Ikonen, Eemil Husso, Kauko Vainio, Jukka Antikainen, Alpo Saastamoinen, Esko Länsivuori, Matti Nokela, Kaarlo Juutilainen, Veikko Nummikoski, Tuomo Penttinen, Torsti Aminoff ja Lauri Kananen. Istumassa ovat Erkki Mähönen, piirikuvernööri Rinne ja Kauko Roppola. Kuva: Kiuruvesi-lehden arkisto
50-vuotta sitten (muokattu 6.3. 23:20) Aku Laatikainen

Kiuruveden Lions-klubi täyttää 15 vuotta

Maaliskuun 2. päivänä 1957 kokoontui joukko kiuruvetisiä pohtimaan lions-aatetta. Silloin päätettiin perustaa Kiuruvedelle oma klubi iisalmelaisten ohjauksella.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.