Mhy Savotan metsäpalvelupäällikkö Aleksi Pölkki seuraamassa maalämpökaivon poraamista toimitilan pihapiirissä. PT Energia Poraus Oy on porannut maahan yli 3000 maalämpöreikää, vuosittain kaivoja porataan 400–500. Mhy:n pihassa porattiin 270 metriin, syvimmillään Margus Zubarev on porannut 460 metriin saakka. Kuva: JAANA SELANDER
Talous, Talous, Uutiset (muokattu 8.4. 8:52) Jaana Selander

Maalämpö säästää ja luontokin pelastuu – Savotta siirtyi vihreään energiaratkaisuun

Metsänhoitoyhdistys Savotan Kiuruveden toimitiloissa siirrytään öljylämmityksestä maalämpöön. Valtio tukee siirtymää öljystä maalämpö- tai ilmavesilämpöpumppujärjestelmään 4000 eurolla. Lisäksi säästää lämmityskustannuksissa.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.