Jakeluverkkoasentaja Esko Roivainen Voimateliltä, projektipäällikkö Antti Tikkanen Voimateliltä ja Savon Voima Verkko Oy:n projektipäällikkö Mikko Voutilainen tutkivat muuntajakoppia Tokmannin pihapiirissä. Kuva: JAANA SELANDER
Talous, Uutiset (muokattu 21.4. 14:16) Jaana Selander

Savon Voima siirtää ilmajohdot maakaapeleihin taajaman alueella– jatkossa myrsky ei pääse katkaisemaan sähkönkulkua

Savikon ja heti radan pohjoispuolella olevan alueen osalta työt ovat jo loppusuoralla. Pari muuntajaa on vielä kevään aikana rakenteilla ja sen jälkeen alueella suoritetaan viimeistelytöitä ja otetaan uusi sähköverkko käyttöön.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.