(muokattu 13.10.2022) Jaana Selander

Vastine Tommi Tikan kirjoitukseen Mikä muuttui kolmessa kuukaudessa?

Leena Pöksyläinen

Valtuuston kokouspäivänä 20.6.2022 esitin tuulivoimayhtiön kanssa tehtävän vuokrasopimusluonnoksen käsittelyn heti aluksi kysymyksen: ”Kyseessä on salassa pidettävä maanvuokrasopimus, mitenkä puhuminen tästä sopimuksen sisällöstä?” Toistamiseen lisäsin: ” Tarkoituksena on tehdä vastaesitys sopimusluonnoksen sisällöstä, ja koskee sopimuksen yksityiskohtia.” Ja vielä kolmannen kerran: ” Kysymys ei ole siitä, ettei luottaisi viranhaltijoihin tai muihin, vaan kysyn edelleen kokouksen menettelytapaa, kuinka salaisen asiakirjan muutosesityksiä pystytään esittämään?” Kukaan ei vastannut, kysymykset kierreltiin ja kokouksen annettiin jatkua julkisena…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.