Kuvassa vasemmalta Kuusamon kaupunginjohtaja Jouko Manninen, Iskelmäviikon tapahtumapäällikkö Marjut Nousiainen, Iskelmäviikon tapahtumajohtaja ja toimitusjohtaja Timo Marjoniemi, Ruca Nordic pääsihteeri Marika Paananen, Kiuruveden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tommi Tikka, Wallen Hovi Oy:n markkinointipäällikkö Maiju Nousiainen, Kuusamon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Heikkilä, Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen.
ISKELMÄVIIKKO, Iskelmäviikko, Uutiset (muokattu 24.10.2022) Jaana Selander

Huippu-urheilu ja iskelmämusiikki yhdistyvät – Kiuruveden Iskelmäviikko ja Rukan maailmancup yhteistyöhön

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.