Kiurusalissa olisi voinut olla yleisöä enemmänkin, mutta lausuntoja suuren biokaasulaitoksen YVA-ohjelmasta voi antaa myös perinteisen ja sähköisen postin välityksellä 16.11.2022 saakka Pohjois-Savon ely-keskukselle. Kuva: Aku Laatikainen
Maatalous, Suomen Lantakaasu, Uutiset Aku Laatikainen

Melu, haju, liikenteen määrä, hygienia… – monet asiat askarruttivat Suomen Lantakaasun YVA-ohjelman yleisötilaisuudessa

Kuinka liikenteen melua aiotaan hallita? Entä ehtiikö Valtakadun liikenneympyrä vetämään kasvavan automäärän? Muun muassa nämä kysymykset askarruttivat kiuruvetisiä kulttuuritalon Kiurusalissa, kun Suomen Lantakaasun suunnitteleman suuren biokaasulaitoksen yleisötilaisuudet jatkuivat…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.