Pieksämäen uimahallin ja Leppävirran Vesileppiksen vesijärjestelmissä mitattiin äskettäin liian korkeita legionellabakteeripitoisuuksia. Kiuruvedellä vastaavaa ongelmaa ei kuitenkaan ole ollut. Kuva: Aku Laatikainen
Uinti, Uutiset (muokattu 5.1.2023) Aku Laatikainen

Pieksämäellä ja Leppävirralla mitattiin liian korkeita legionellabakteerimääriä – Kiuruveden uimahallissa vastaavaa ongelmaa ei kuitenkaan ole ollut: ”Otamme näytteitä päivittäin”

Viime aikoina eri medioissa on uutisoitu tapauksesta, jossa pieksämäkeläinen perheenäiti sairastui vakavasti vierailtuaan Pieksämäen uimahallissa sekä Leppävirran Vesileppiksessä syyslomallaan viime lokakuussa…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.