Kirjailija Antti Heikkinen (oik.) pohti ruokahävikkiin liittyen, että onko Suomessa tarvetta kymmenille eri leikkeleille. Ulkomailla kenties voisi olla. Puheenvuoroa kuuntelivat MTK-Kiuruveden puheenjohtaja ja maatalousyrittäjä Bartje Harmoinen sekä MTK:n ruokamarkkina-asiantuntija Heidi Siivonen. Kuva: Aku Laatikainen
maatalous, Uutiset (muokattu 26.1.2023) Aku Laatikainen

MaaseutuGaalassa puitiin vilkkaasti suomalaista ruokaa – ”Usein sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen, mutta miksi me emme ajattele suomalaisesta ruoasta yhtä positiivisesti?”

– Vaikka viime vuosien monet kriisit, kuten korona ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan ovat olleet ahdistavia ja jopa pelottavia, on niistä seurannut jotain myönteistäkin…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.