Kuntajohtajat Juha-Pekka Rusanen Kiuruvedeltä, Mika Suomalainen Vieremältä, Simo Mäkinen Sonkajärveltä ja Jarmo Ronkainen Iisalmesta sekä Ylä-Savon Soten toimitusjohtaja Leila Pekkanen olivat kaikki tyytyväisiä tehtyyn kauppaan ja kehuivat kilvan sote-yhteistyötä. Kuva: Aku Laatikainen
Kiinteistöt, Uutiset, Ylä-Savon Sote (muokattu 18.2.2023) Aku Laatikainen

Iisalmen kaupunki lunasti Ylä-Savon Soten omistamat sairaalakiinteistöt – alueen kuntien yhteistyötä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa

Iisalmen kaupungintalolla pantiin perjantaina nimet papereihin, millä sinetöitiin se, että Iisalmen kaupunki lunastaa Ylä-Savon Soten omistamat sairaalakiinteistöt kuntayhtymältä ja tätä kautta muilta omistajakunnilta eli Kiuruvedeltä, Vieremältä ja Sonkajärveltä…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.