Kiuruveden kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja Mika Lohva, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tommi Tikka, kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen, opetusministeri Li Andersson ja kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Rauno Pikkarainen leikkasivat nauhan Hingunniemen eläinklinikan virallisissa avajaisissa. Kuva: Aku Laatikainen
Eläimet, Hingunniemi, Uutiset (muokattu 14.3.2023) Aku Laatikainen

Hingunniemen eläinklinikalla vietettiin avajaisia – opetusministeri Li Andersson kiitteli Kiuruveden satsauksia

– Näillä uusilla tiloilla on monta tärkeää merkitystä, aloitti opetusministeri Li Andersson (vas.) Kiuruveden Hingunniemen eläinklinikan virallisissa avajaisissa ja avoimien ovien tapahtumassa tiistaina aamupäivällä…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.