Ennen yleisön saapumista Suvi kerää koko työryhmän näyttämölle. Nyt testataan, että näyttelijät kuuntelevat toisiaan. Suvi pyytää jokaista kysymään jotakin vierustoveriltaan. Kysy vaikka mitä söit aamiaiseksi. Jokainen kysyy jotakin ja vastaa jotakin. Suvi osoittautuu myös kovaksi tsemppariksi: Te osaatte! Te olette hyviä! Yleisö rakastaa teitä! Kuva: Riitta Airaksinen
Kiurusali (muokattu 16.3.2023) Jaana Selander

Oletko koskaan halunnut kurkistaa teatterin kulissien taakse? Avaa juttu ja pääset yleisöltä suljetulle alueelle

Riitta Airaksinen

Oletko koskaan halunnut kukistaa teatterin kulissien taakse tai seurata, miten näyttelijät valmistautuvat näytökseen? Jos vastasit kyllä, nyt sinulla on mahdollisuus päästä kuvamatkalle yleisöltä suljetulle alueelle…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.