Partnera-konserni tiedottaa myös, että VKK Power Oy on tehnyt indikatiivisen tarjouksen eräiden KPA Unicon Oy:n ja KPA Unicon Group Oy:n Suomen liiketoimintojen ostamisesta, sisältäen muun muassa Kiuruveden toimipisteen toiminnot. KPA Unicon on yksi Kiuruveden suurimmista työllistäjistä. Kuva: SEPPO REMES
Talous, Uutiset (muokattu 18.5.2023) Aku Laatikainen

Due2Energy Oy ja sen tytäryhtiöt KPA Unicon Group Oy ja KPA Unicon Oy jättivät konkurssihakemukset

Partnera-konserni tiedottaa, että siihen kuuluvien Due2Energy Oy:n ja sen tytäryhtiöiden KPA Unicon Group Oy:n ja KPA Unicon Oy:n hallitukset ovat jättäneet konkurssihakemukset 16.5.2023 Oulun käräjäoikeuteen…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.