Yleispelaaja Sara Piipon peliaika jäi tällä kaudella vähäiseksi, mutta hän kokee silti menneensä lentopalloilijana eteenpäin. Ensi kauden suunnitelmat ovat Piipolla vielä auki. Kuvassa Piippo hyökkäämässä runkosarjapelissä Puijo Wolleyta vastaan Kiuruvedellä. Kuva: RIITTA AIRAKSINEN
Lentopallo, Urheilu (muokattu 19.3. 7:53) Aku Laatikainen

Veera Help ja Puijo Wolley komeasti mitalipeleihin – Sara Piipon LiigaPlokilla alkoi kesäloma

Kiuruveden Luomu-Wolleyn kasvatti Veera Help pelaa tänäkin keväänä SM-mitaleista, kun hänen joukkueensa Kuopion Puijo Wolley voitti Salon LP Viestin komeasti otteluvoitoin 3–0 lentopallon naisten Mestaruusliigan puolivälierissä…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.