Varhaiskasvatusseminaarin paneelikeskustelussa Kuntaliiton kehittämispäällikkö Jarkko Lahtinen, Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestön pääsihteeri Rosa Meriläinen, kansanedustaja Krista Mikkonen (vihr.), Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän johtaja Kari Puumalainen, kansanedustaja Markku Siponen (kesk.) ja Itä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Markku Tervahauta. Kuva: Hanna Soini
Lapset ja nuoret, perheet, Uutiset, Varhaiskasvatus (muokattu 26.3. 16:20) Hanna Soini

Perheiden ongelmien lisääntyminen näkyy varhaiskasvatuksessa – Tulevaisuudessa Kiuruveden varhaiskasvatuksessa on varauduttava moniin muutoksiin

Miten varhaiskasvatus tulisi järjestää, että se palvelisi parhaiten perheiden tarpeita? Kiuruvedellä moni asia on hyvin, mutta jo nyt päiväkotien ja esiopetuksen on pärjättävä monien uusien haasteiden kanssa…

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.