Ilmari Niskanen sai paljon luottoa. Arkistokuva. Kuva: PEKKA KATTAINEN
Jalkapallo, Urheilu (muokattu 10.6. 18:58) Aku Laatikainen

Ilmari Niskanen pelasi taas täydet minuutit – sai 20 maaottelua täyteen

Kiuruveden Palloilijoiden kasvatti Ilmari Niskanen oli jälleen avauskokoonpanossa ja pelasi oikeana laitapuolustajana täydet 90 minuuttia, kun Suomen jalkapallomaajoukkue kohtasi harjoitusmaaottelussa Skotlannin vieraskentällä Glasgow'ssa viime perjantai-iltana.

Kiuruveden Palloilijoiden kasvatti Ilmari Niskanen oli jälleen avauskokoonpanossa ja pelasi oikeana laitapuolustajana täydet 90 minuuttia, kun Suomen jalkapallomaajoukkue kohtasi harjoitusmaaottelussa Skotlannin vieraskentällä Glasgow'ssa viime perjantai-iltana.

Hei! Haluatko lukea koko uutisen?
Tämä uutinen on vain tilaajille. Luo tunnukset, niin pääset aloittamaan edullisen kokeilujakson. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti