Uutiset (muokattu 20.1.2021) Anu Laitinen

Protestilla ei rakenneta

HALLINTO- ja kuntaministeri Tapani Tölli vieraili Kiuruvedellä Keskustan vaalikiertueella maanataina. Hän muistutti puheessaan, ettei kehitystyö tapahdu protestoinnilla. Tölli korosti puoluetoiminassa rehellisyyttä ja kansankielellä puhumista.
Vaalitilaisuuden päällimmäisiksi keskustelunaiheiksi nousivat poliisin lupapalveluiden kohtalo Kiuruvedellä sekä erikoissairaanhoidon valtiollistaminen. Tilaisuudessa olivat myös Keskustan eduskuntavaaliehdokkaat Pohjoi-Savon alueelta.
Ritva Kumpulainen oli saapunut lapsenlapsensa Venla Hyvärisen kanssa kuuntelemaan eduskuntavaaliehdokkaita sekä hallinto- ja kuntaministeri Tapani Tölliä.
– Tuntuu, että nyt on tulossa tosi jännät vaalit, Kumpulainen jatkaa.
Palveluiden siirtymisestä Iisalmeen Kumpulainen on huolissaan. Etenkin Poliisin lupapalvelut puhuttivat tilaisuudessa väkeä.

Lue juttu kokonaisuudessaan painetusta lehdestä.