Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kappelikirkon muistolaatta tapulin seinään

ENSIMMÄISEN kappelikirkon muistolaatta paljastettiin hautausmaalla sunnuntaina. Laatta on kiinnitetty tapulin seinään.
Remesten sukuseura hankki muistolaatan kaikkien Kiuruveden kirkkojen puuhamiesten ja rakentajien muistoksi ja esivanhempien elämäntyön kiitokseksi ja kunniaksi. Muistolaatan paljastivat Remesten sukuseuran kunniajäsen Lauri Remes ja Hyväsien suvun edustaja Jussi Hyvärinen.
Remesten suku luovutti muistolaatan Kiuruveden seurakunnalle, joka juhlii kahden vuoden päästä 250-vuotisjuhlia. Lahjoituksen vastaanotti kirkkoherra Risto Pentikäinen.
Remesten sukuseura piti kokoustaan Kiuruvedellä viikonvaihteessa. Uudeksi suvun esimieheksi valittiin Katariina Pekkala Murennoksesta, hän jatkaa pitkään esimiehenä toimineen Valvatti Remes-Siikin työtä.