Uutiset (muokattu 20.1.2021)

Meijerin toiminta kasvaa

KIURUVEDEN Meijerin Juha Lundström on saanut lyhyessä ajassa meijerin toiminnan kasvuun. Viime viikolla hän teki sopimuksen pudasjärvisen Niemitalon juustolan leipäjuuston valmistuksen siirtämisestä Kiuruvedelle.
Niemitalon juustola on Lundströmille tuttu yhteistyökumppani jo vuosien takaa.
– Se on ensimmäinen työnantajani. Tunnen Niemitalon väen erittäin hyvin.
Yhteistyö syvenee myös markkinoinnin osalta, sillä Niemitalo markkinoin Kiuruveden Meijerin tuotteita omalla toiminta-alueellaan.
– Meillä on käynnissä remontointityöt. Tiloihin tehdään leipäjuustonvalmistuslinja. Laitteet siirretään Pudasjärveltä, Lundström kertoo.
Suunnitelmissa on saada remontti tämän vuoden puolella valmiiksi, jotta leipäjuuston valmistaminen voi alkaa ensi vuoden alussa.
– Vastikään löimme Tikkasen Erkin kanssa remontin aikataulun lukkoon ja näyttää siltä, että leipäjuustoja aletaan valmistamaan heti tammikuussa 2012.