Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Palvelukeskus Iisalmeen

OSUUSPANKKI Poppia keskittää hallinto- ja tukipalvelut Iisalmeen muodostettavaan palvelukeskukseen. Palvelukeskuksessa on entuudestaan POP Kodit ja Kiinteistöt Oy. Keskittäminen liittyy syksyllä toteutettuun fuusioon, jossa Kiuruveden, Lapinlahden ja Vieremän paikallisosuuspankit yhtyivät yhdeksi Osuuspankki Poppiaksi. Iisalmen palvelukeskuksessa hoidetaan jatkossa myös Jyväskylän, Oulun ja Muhoksen konttoreiden hallinto- ja tukipalvelut.
Käytännössä keskittäminen tarkoittaa sitä, että niin sanottuja paperitöitä siirretään Iisalmen palvelukeskuksen tehtäväksi ja näin esimerkiksi Kiuruveden konttorissa jää enemmän aikaa asiakkaiden suoraan palveluun. Sama koskee muita konttoreita.
Myös kaikkien 8 konttorin puhelinvaihde keskitetään Iisalmeen. Siitä huolimatta jokaiseen konttoriin pääsee asioimaan tarvittaessa edelleen suoraan myös puhelimella.
Toimitusjohtaja Timo Niskanen painottaa, että keskittämisellä halutaan parantaa pankin asiantuntijapalveluja ja tehostaa toimintaa.

KIURUVEDEN konttorin asiakasmäärät ja volyymit ovat noin kolmannes koko pankin volyymeista, joten Kiuruveden konttori säilyy edelleen Poppian pääkonttorina, eivätkä asiakkaiden tarvitsemat palvelut Kiuruvedeltä siirry Iisalmen palvelukeskukseen.
Palvelukeskus aloittaa toimintansa vuoden 2012 alussa. Henkilökunta palvelukeskukseen tulee sisäisin siirroin Ylä-Savon alueen konttoreista.