Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kiekolla 30-vuotisjuhlaottelu

KIURUVEDEN Kiekko -81 juhlii 30-vuotistaivaltaan joulupäivänä jäähallissa kahdella leikkimielisellä ottelulla. Palkintojenjakotilaisuus järjestetään myöhemmin keväällä.
Ensimmäisessä pelissä vastakkain ovat kiekon edustusjoukkueen pelaajat, jotka ovat syntyneet ennen vuotta 1981 ja vastassa ovat vuoden 1981 jälkeen syntyneet pelaajat.
Joulupäivän toisessa ottelussa kentälle saapuvat KK-81:n edustusjoukkueen pelaajat kolmen vuosikymmenen takaa.
Kiekon edustusjoukkue pelasi ensimmäisellä kaudellaan 1981-1982 IV-divisioonaa, ja lähes kaikki silloisen edustusjoukkueen pelaajat ovat lupautuneet paikalle varusteet yllä. Mukana ovat muun muassa Kari Merenheimo (maalivahti), Janne Peltola, Jari Niskanen, Pertti Kastarinen, Pekka Leskinen, Harri “Ösky” Manninen, Batu Lempinen, Seppo Risteelä.
Pelaajat on jaettu kahteen joukkueeseen. Toinen joukkue on saanut nimensä valmentajan ja monitoimimiehen Jaakko Pehkosen mukaan, toinen laitahyökkääjän ja golf-valmentajan Batu Lempisen mukaan. Ottelu Team Jaska – Team Batu käynnistyy jäähallilla klo 15. Ensimmäinen ottelu kello 13.
Kaikille tapahtumaan osallistuneille tarjotaan täytekakkukahvit.
Väliajalla nähdään leijonakiekkokoulun esityksiä.
Tänä päivänä kiekko liikuttaa edelleen kymmeniä lapsia ja nuoria B-,C-, D- ja E-junioreissa. Naisilla on oma joukkue ja kiekon edustusjoukkue on kärkipaikkalla III-divisioonassa. Se on voittanut 9 ottelusta seitsemästä