Uutiset (muokattu 20.1.2021) Anu Laitinen

Murto ja ulosajo poliisin tutkinnassa

KIURUVEDELLÄ murtauduttiin Kallion asuinalueella sijaitsevaan omakotitaloon perjantain 10.2 klo 17.00ja sunnuntain 12.2 klo 12.00 välisenä aikana. Varkaiden mukaan lähti arvoesineitä, koruja ja hopeaa.
Poliisi pyytää mahdollisista tekoon liittyvistä havainnoista yhteydenottoa Iisalmen poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 0718755030. Myös alueella mahdollisesti liikkuneesta tummansinisestä pakettiautosta ja sen liikkeistä pyydetään tietoja. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena.

TIISTAINA 14.2 klo 15.00 aikaan Kiuruveden Lapinsalontiellä ajautui ulkopaikkakuntalaisen vuonna -91 syntyneen mieshenkilön kuljettama tyhjä tukkirekka ajosuunnassaan nähden oikealle ojaan. Rekan kuljettaja kertoi poliisille, että häntä vastaan keskellä tietä oli tullut valkea porrasperäinen henkilöauto. Yhteenajon välttämiseksi rekan kuljettaja oli joutunut väistämään oikealle ja tämän seurauksena rekka suistunut ojaan. Vastaan tullut henkilöauto oli jatkanut pysähtymättä matkaa.
Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. Ajoneuvoyhdistelmän vauriota ei paikalla pystytty toteamaan. Poliisi pyytää valkean henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.