Uutiset (muokattu 20.1.2021) Usko Ahonen

Lohkomestaruus

Kiuruveden Kiekko -81 otti lohkonsa mestaruuden taidokkaan pelin jälkeen ja pyrkii nyt tosissaan II-divisioonaan tulevissa karsinnoissa. Voiton ratkaisi peli Pyhäjoen Joki-Kiekkoa vastaan. Jännittävää ottelua oli jäähallissa seuraamassa sunnuntaina 168 ihmistä. Palkinnoksi KK-81 sai kultamitalit ja kannun, jonka joukkueen kapteeni Jarkko Kärkkäinen nosti ylös.

II-DIVISIOONAN nousukarsinnan seuraavassa kotipelissä KK-81 kohtaa Sotkamon Kiekon 25.3. Kiuruveden jäähallissa.
Joukkueen valmentaja Janne Kainulainen ei vielä sunnuntaina osannut sanoa tulevista vastustajista mitään. Joukkueen johtaja Kimmo Happonen sanoi tavoitteena olevan sarjanousun II-divisioonaan. Kahden viikon päästä KK-81 tarvitsee voiton ja vielä voiton toisestakin otteluparista ja nousu II-divisioonaan on tosiasia.