Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kulttuurisihteeriksi esitetään Heidi Huhtilaista

KIURUVEDEN kulttuurisihteeriksi esitetään valittavaksi taiteiden maisteri Heidi Huhtilainen Kiuruvedeltä. Hän on hoitanut kultturisihteerin tehtäviä kevään ajan aikaisemman kulttuurisihteeri Tero Saatsin siirryttyä muihin tehtäviin. Sivistyslautakunta pohtii kulttuusisihteerin valintaa ensi viikon tiistaina. Kulttuurisihteeriksi haki 20 henkilöä: kulttuurituottaja Eeva Eloranta Kuopio, kauppateknikko Tero Flinck Tampere, kulttuurituottaja Marjukka Halonen Muuruvesi, tradenomi Päivi Halonen Iisalmi, tradenomi Marika Hollanti Pyhäsalmi, taiteen maisteri Heidi Huhtilainen Kiuruvesi, kulttuurisihteeri Hannu Hyvönen Iisalmi, kulttuurituotannon opiskelija Laura Jaakkola Seinäjoki, kulttuurisihteeri Heimo Konttinen Juankoski, kultuurituotannon opiskelija Jenni Korhonen Kuopio, kulttuurituottaja Heidi Kuukasjärvi Ii, kuvataiteilija Tiina Munde Kuopio, yhteiskuntatieteiden maisteri Saara Patokoski Iisalmi, artesaani Hanna Pöyhönen Tampere, hallintotieteiden maisteri Sirkka Remes Kiuruvesi, kulttuurituottaja Paavo Romppainen Hyllykallio, filosofian maisteri Maria Salo Turku, taiteen maisteri Mirva Sopanen Tampere, filosofian ja kauppatieteiden maisteri Alma Tuiskula Oulu, filosofian maisteri Reetta Uusikulku Suodenniemi. Sivistyslautakunta tekee esityksen kulttuurisihteeristä ensi tiistain kokouksessa.