Uutiset (muokattu 20.1.2021) Anu Laitinen

Kymmeniä työpaikkoja

MAALISKUUSSA toimistonsa Kiuruvedelle avannut CTF Oy:n tytäryhtiö A-Cuter Oy hakee kymmeniä työntekijöitä myynti- ja markkinointityöhön. Työ on puhelimitse tehtävää myyntityötä.
– Yrityksellämme ei ole omia tuotteita, eli emme markkinoi ja myy mitään nettiluetteloita. Kiuruvedellä myytävistä tuotteista tuomme ensi alkuun yhden yleishyödyllisen kampanjan sekä sähkösopimukset, konsernin johtaja sekä toinen omistaja, Terho Piittari kertoo.
Piittari uskoo A-Cuterin toiminnan johtavan tuloksiin Kiuruvedellä.
– Meillä on paljon kokemusta. Kiuruvedelle perustettu toimipiste on kolmastoista. CTF Oy -konsernin muut toimipisteet ovat sijoittuneet ympäri maan ja lähin on Iisalmessa.

KIURUVEDEN toimipisteen myyntiesimieheksi tulee paikkakunnalta kotoisin oleva Jarmo Lappalainen. Hän aloittaa toimessaan huhtikuun alussa. Lappalainen on työskennellyt Iisalmen toimipisteessä ja siirtyy sieltä Kiuruvedelle.
Kiuruvedellä työskentelee tällä hetkellä viisi työntekijää, mutta yrityksellä on valmius rekrytoida 10-15 henkeä lisää.
– Etsimme nyt suurempaa ryhmää töihin. Piittari lisää.
– Meillä on myös Kiuruveden osalta mahdollisuus laajentaa toimintaa. Tilat on katsottu niin, että laajentamiselle ei ole estettä. Kaupunki on ottanut meidät todella hyvin vastaan, Piittari kiittelee.
Yritys rekrytoi työntekijöitä yhteistyössä Pohjois-Savon TE-keskuksen kanssa.