Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Vakaata toimintaa

KIURUVESI-LEHTEÄ kustantava Kiuruvesi Lehti Oy teki viime vuonna voitollisen tuloksen ja pystyi vahvistamaan näin vakavaraisuuttaan. Toiminnalle asetetut budjettitavoitteet saavutettiin.
Tämä tuli esiin Kiuruveden Sanomalehti Oy:n yhtiökokouksessa viime viikon tiistaina Kiuruvesi-lehden toimitiloissa Hovinpellolla.
Kiuruvesi Lehti Oy:n emoyhtiö on Kiuruveden Sanomalehti Oy. Sanomalehti Oy:n liiketoiminta pyöri likimain kokonaisuudessaan Kiuruvesi Lehti Oy:n lukuun. Tytäryhtiön perustaminen liittyi vuonna 2010 toteutettuun liiketoimintakaupan järjestelyyn, jossa Kisapaino siirtyi yksityiseen omistukseen.

MOLEMPIEN yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Eero Lämsä totesi, että vuosi 2011 oli Kiuruvesi Lehti Oy:n ensimmäinen täysi tilivuosi.
– Taloudellisesti vuosi toteutui budjetoidun mukaisesti. Yhtiön taloudellinen tilanne oli koko toimintavuoden vakaa ja kaikki suoritteet voitiin hoitaa ajallaan, sanoi Lämsä ja linjasi yhtiön vakavaraisuuden nostamisen hyvälle tasolle olevan seuraavien toimintavuosien tärkein tavoite.
Vuoden lopussa yhtiön palveluksessa oli viisi kokoaikaista työntekijää: päätoimittaja Jaana Selander, toimittajat Anu Laitinen ja Tiina Kilvensalmi (opintovapaalla), markkinointivastaava Airi Leskinen ja konttorivastaava Pirjo Palo.