Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Yrittäjien kesänavauksessa sählyä

KIURUVEDELLÄ järjestetään lauantaina 9. päivänä kesäkuuta tapahtuma, jossa on actionia. Peltohovin edustalla nimittäin mitellään katusählyssä, kun paikkakunnalle saapuu Salibandyliiton Katusählytour 12. Katusählyn osakilpailuja järjestetään kesän mittaan 20 paikkakunnalla, joista Kiuruvesi on yksi.
Katusählytapahtuman tekee mahdolliseksi Kiuruveden Urheilijat, seura haki kisoja Salibandyliitolta ja sai ne järjestettäväkseen. Urheilijoiden kimppaan liittyivät Kiuruveden yrittäjät ja nyt tapahtumasta on tulossa Kiuruveden tapahtumarikkaan kesän avaus omine markkinoineen. Katusählytour tuo paikkakunnalle useita yhteistyökumppaneitaan, joten näytteillä on muun muassa mopoja ja skoottereita.

KIURUVEDEN kesänavaukseen kuuluu kaikenlaista muutakin kuin pelkkää katusählyä. KiuruPark-työryhmän puheenjohtaja Anne Härkönen kertoo, että useat KiuruPark-hankkeen jäsenyritykset järjestävät liikkeissään omia tempauksia ja tarjouksia.
Yrityksillä on mahdollisuus myydä tuotteitaan myös kadunvarsilla.