Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander Anu Laitinen

Kiuruvesi-lehti tabloidiin

KIURUVESI Lehti Oy on sopinut uuteen painopaikkaan siirtymisestä viikosta 23 lähtien. Painopaikka vaihtuu lehdestä johtumattomista syistä. Samalla lehden sivukoko muuttuu eurotabloidista tabloidiin. Tabloid-kokoinen Kiuruvesi-lehti on painettu Kajaanissa Suomalaisessa Lehtipainossa.
Tabloidiin siirtyminen ei vaikuta lehden ulkoasuun muutoin kuin entisen seitsemän tekstipalstan sijaan on kuusi palstaa. Yhden palstan vähennys kompensoidaan lisäämällä sivumäärää. Näin juttutila todellisuudessa kasvaa.
Uusi formaatti sekä uusi painopaikka antaa uusia mahdollisuuksia mainostajille. Kiuruvesi-lehteen voidaan jatkossa myydä tuplakansi, joka on kooltaan puolet sivukorkeudesta.
Kiuruvesi-lehti on painettu Kiuruvedellä noin 50 vuotta. Lehti ja painotoiminta eriytettiin erillisiksi yhtiöikseen huhtikuussa 2010.