Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Uusi myymälä

VELJEKSET Heiskanen Oy:lle tulee uusi myymälä varastotiloineen Pielavedentien varteen, Topintielle. Kauppakompleksi nousee sahan alueelle, lähelle Maxi Makasiinia. Rautia ja K-Maatalous-hallin rakennustyöt käynnistyivät tällä viikolla. Noin 3 600 neliötä suuren myymälä-varastorakennuskokonaisuuden on määrä valmistua ennen joulua, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Investoinnin arvo on yli 2 miljoonaa euroa.
Veljekset Heiskanen teki viime viikolla kaupat kaupungin kanssa noin 2 hehtaarin suuruisesta maa-alasta.
Heiskasilla on ollut mielessä oman myymälä- ja varastotilan rakentaminen kolmisen vuotta, varsinaiseen suunnittelutyöhön ryhdyttiin puolitoista vuotta sitten.
Heiskaset päätyivät pitkäaikaiseen suurinvestointiin nimenomaan Kiuruvedelle, sillä he luottavat paikkakunnan ostovoimaan.
– Kiuruvetiset ovat varsin uskollisia oman paikkakuntansa liikkeille. Kiuruvedellä kaupankäynti on koko ajan kasvanut. Se edellyttää, että palvelut ja hinnat ovat kohdallaan, Arto Heiskanen sanoo.
Rautia ja K-Maatalous on ollut Kiuruvedellä vuokratiloissa Koskentiellä vuodesta 2007.Heiskasten mukaan entiset toimitilat kävivät yksinkertaisesti ahtaiksi Rautia- ja K-Maatalouskaupalle.