Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Sukupolvenvaihdos

PKP-Trading Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut Hannele Mähönen. Vuodenvaihteessa Kellopuoti sulautettiin PKP-Tradingiin. Tähän asti PKP-Tradingia on vetänyt Hannele Mähösen isä Hannu Lappalainen. Hannu Lappalainen jatkaa hallituksen puheenjohtajana.
Kellopuoti on perustettu 1980, PKP-Trading 1985. Vuonna 2008 Kellopuoti avasi liikkeen Vieremällä, missä yrityksellä on yli tuhannen neliön toimitila. Nykyisellä paikalla (Siwan vieressä) Kiuruvedellä Kellopuoti on toiminut vuodesta 2008 lähtien.
PKP-Tradingin päämyymälä on Vieremällä. Yrityksen kolme kivijalkaa ovat Vieremän liike, Kiuruveden liike ja verkkokauppa. Verkkokaupan myynti kasvaa vaivattomuutensa takia koko ajan. Kun tilaa netin kautta tuotteen, se tulee 1-3 työpäivässä kotiovelle.PKP-Trading työllistää 10-12 työntekijää.