Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Luomu lähtee kauteen kuudella joukkueella

Lentopalloserua Luomu-Wolley lähtee tulevaan kauteen kuudella joukkueella. Naisissa on kaksi joukkuetta. Ykkösnyrkin (kuvassa) tavoitteena on päästä 1-sarjan karsintoihin, kakkonen lähtee maakuntasarjaan.
Uutena joukkueena aloittaa Luomu-Wolleyn ja Pielaveden Sammon pelaajista koostuva joukkue Sampo-LuoWo. Tavoitteena nuorilla miehillä on nousta ylempään jatkosarjaan. Miesten kakkosjoukkue lähtee maakuntasarjaan.
D-pojat ovat harjoitelleet tiiviisti koko kesän ja he lähtevät aluemestaruussarjaan. Pojat voittivat E-junnuissa mestaruuden tänä ja viime vuonna.
A- ja B-ikäisistä tytöistä koostuva joukkue on asettanut tavoitteekseen joukkueen ja yksilöiden kehittymisen kauden aikana.
Luomu-Wolleyn puheenjohtajana toimii Hannu Niskanen.