Uutiset (muokattu 20.1.2021) Anu Laitinen

Marikka Husso KiuruPark-hankevetäjäksi

KIURUPARK jatkohankkeen vetäjäksi on valittu Iisalmen Runnilla yrittäjänä toimiva Marika Husso. Husso aloitti työnsä KiuruPark II-hankkeen parissa tiistaina. KiuruPark-hankkeen vetäkäksi Husso lähtee innolla.
– Harvoin olen laittanut työhakemuksia, mutta tämän paikan nähdessäni innostuin valtavasti.
Ensimmäiseksi Husso aikoo päivittää hankkeen ensimmäisessä vaiheessa tehdyn "tapahtumakellon" ja tavata alueen yrittäjiä. Hussosta on tärkeää, että KiuruPark-hankkeeseen lähtee monia alueen yrittäjiä.
– Hankkeessa on tehty hyvää pohjatyötä. Toisessa vaiheessa haluan luoda pysyvät käytännöt markkinointiin. Kaikki lähtee Kiuruveden vahvuuksista. Tavoitteena on, että hankkeen jälkeen yrittäjillä on selkeä kuva siitä, kuka hoitaa ja mitä yhteisen markkinointiviestinnässä.
KiuruPark-hanke II kestää vuoden ja kaksi kuukautta. KiuruPark on kiuruvetisten yrittäjien yhteistyö- ja markkinointiverkosto. Verkostossa on kymmeniä yrittäjiä.
Husso tuli miehensä Tapani Husson työn perässä Iisalmeen 1994, vuodesta 2006 he ovat kunnostaneet Runnin terveyskylpylän kupeessa olevaa vanhaa hotellirakennusta omaksi asuin- ja toimitilaksi. Husson yrityksen toimitilat ovat samassa rakennuksessa. Husso on toiminut aikaisemmin Ylen uutistoimittajana. Husso perusti Iisalmeen viestintätoimiston 1990-luvulla.