Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Strömmer jää eläkkeelle

Kaupunginhallitus myönsi maanantaisessa kokouksessaan eron kaupunginjohtaja Erkki Strömmerille. Strömmer on pyytänyt eroa Kiuruveden kaupunginjohtajan virasta 1.9.2013 lukien eläkkeelle siirtymisen vuoksi.
Hallituksen puheenjohtaja Katariina Pekkala (kok.) kertoo, että uuden kaupunginjohtajan paikka laitetaan auki mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella. Uuden kaupunginjohtajan valitsee ensi vuonna uusi valtuusto. Hallitus kokoontuu vielä kerran ennen joulua, jolloin kaupunginjohtajan viran aukipanemisesta keskustellaan. Vanha hallitus istuu vielä ainakin yhden kokouksen vuoden 2013 puolella.
Strömmer valittiin Kiuruveden kaupunginjohtajaksi Timo Halosen jälkeen vuoden 2003 syksyllä.
Strömmer on työskennellyt Kiuruvedellä myös sosiaali- ja perusturvajohtajana. Strömmer täyttää ensi vuonna 63 vuotta. Strömmer on kotoisin Oulusta.