Uutiset (muokattu 20.1.2021) Usko Ahonen

Kausi päättyi voittoon

Alavireistä kautta pelannut Kiuruveden kiekon edustusjoukkue palkitsi fanejaan ottamalla kotivoiton tasaisessa ja jännittävässä pelissä lauantaina sarjakakkosesta Haukiputaan urheilijoista. Ottelussa nähtiin paljon rangaistuksia ja kovaa vääntöä kiekosta. Voitto antoi myös uskoa tulevan kauden mahdollisuuksiin ensi syksynä menestyä kolmossarjassa. KK-81–HaU-ottelu päättyi 9 – 7 (3-5, 3-1, 3-1).
Antti Luttinen KK-81 maalissa antoi vahvan näytteen osaamisesta ollen lukkona kotijoukkueen voitossa. Pelaajista kunnostautuivat erityisesti Pekka Kärkkäinen (3+0), Elias Luttinen (2+1), Jarkko Huttunen (2+1) ja Jarkko Kärkkäinen (0+3).
Pelin alussa KK-81 oli lähteä jo karkumatkalle, mutta maaleja tehtiin vuorotellen, ja ensimmäisen erän puolivälissä tilanne oli 2-5 KK-81:sen tappioksi. Tämän jälkeen kotijoukkue teki neljä maalia peräkkäin, ja kolmannen erän alkupuolella tilanne oli 7-7. Pelissä ei siis kyttäilty tai puolusteltu, vaan pelattiin aaltoilevaa ja viihdyttävää jääkiekkoa.
Kotijoukkueen ratkaisumaali tuli viittä minuuttia ennen loppua ylivoimalla. Kymmentä sekuntia ennen loppua Elias Luttinen pamautti kiekonriistosta loppulukemat 9-7.