Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kala-Harri Wipeoutissa

UTSJOELLA asuva ja Kiuruvedellä viihtyvä toimittaja Harri Matikainen osallistui 19 muun hurjapään kanssa Argentiinassa kuvattuihin Wipeout Suomi -jaksoihin.
Wipeout-formaatti on suosittu viihdeohjelma maailmalla, Suomessa se on näkynyt useamman tuotantokauden Fox-kanavalla. Tähän saakka Suomessa on seurattu USA:n Wipeoutia, mutta nyt maaliskuun 31. päivänä alkavat Foxilla pyöriä Suomi-jaksot.
Ensimmäisiin Wipeout Suomi -kuvauksiin haettiin halukkaita viime marraskuussa. Harri ”Kala” Matikainen seuloutui yli 3 000 hakijan joukosta 20 joukkoon, jotka helmikuun alussa lensivät kolmen viikon kuvausmatkalle Buenos Airesiin. Mukana oli 10 miestä ja 10 naista. Suurimmalla osalla oli taustana urheilu-ura, miesten puolella Kala-Harri oli ikäpresidentti.