Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jukka Kattainen

Keinonurmi korkattiin

RUNSASLUKUINEN yleisö oli saapunut Kuorevirran keinonurmihäkin ulkopuolelle, kun helteisenä perjantai-iltana pelattiin uudella kentällä ensimmäinen virallinen sarjapeli. Aitauksen sisäpuolelle pääsivät ainoastaan ottelupöytäkirjaan merkityt henkilöt, joita tällä kertaa edustivat KiuPan ja NP-H:n miesten viitosta pelaavat joukkueet sekä Y-SEK:n erotuomarikolmikko.
Keinonurmen käyttöönottojuhlallisuudethan ovat vasta sunnuntaina 16.6. pelattavan D 13 -tyttöjen piirisarjaturnauksen yhteydessä. Niinpä miesten ottelu käynnistyikin ilman sen suurempia seremonioita. Tosin kotijoukkue järjesti aihetta juhlaan jo parin minuutin pelin jälkeen, kun HT Kastarisen liki puolikentästä jenguttama vapari painui NP-H:n maaliin. Tässäpä onkin tulevien vuosien urheiluvisoihin oiva kysymys: Kuka teki ensimmäisen maalin Kiuruveden upealla keinonurmella?