Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Iskelmäviikolla ennätysmäärä yleisöä

ISKELMÄVIIKOLLE myytiin passeja ja lippuja noin 10 prosenttia enemmän kuin edellisenä kesänä. Passeja meni kaupan 1 800 ja lippuja yli 10 000. Kävijöitä oli noin 39 000, kun yhdellä lipulla on mahdollista kuunnella samana iltana 2-3 konserttia.
Karavaanereita kulki Iskelmätoimiston kirjanpidon kautta 563 ja kun yksityispihat lasketaan mukaan, karavaanareita oli Kiuruvedellä kuutisensataa Iskelmäviikon aikana.
Suurin yleisömäärä oli perjantai-iltana, kun esiintymässä olivat Mariska, Suvi Teräsniska ja Jari Sillanpää, väkeä oli 5 000. Samoihin lukemiin päästiin, kun Kiuruvedellä esiintyi muutamia vuosia sitten Leningrad Cowboys.
Myös juomien myynti kävi mukavasti, perjantai-iltana tehtiin olutpuolellakin kaikkien aikojen myyntiennätys.
Iskelmäviikolla ei ollut taaskaan mainittavia järjestyshäiriöitä.
Ohjelmavastaava Juha Vartiaisen mukaan juhlien onnistumisen edellytys olivat taas ahkerat talkoolaiset. Kaikki talkoolaiset palvelivat asiakkaita ystävällisesti, mistä tuli kiitosta.
– Olosuhteet vaativat kaikilta joustoa ja huumoria. Uskon, että ostettu palvelu ei olisi ollut niin hyvää, Vartiainen kiittelee.
Ensi vuoden ohjelmistosta 80 prosenttia on jo varattu, iskelmällisellä linjalla jatketaan höystettynä ajankohtaisilla ilmiöillä.