Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Kiuruvesi hurmasi matkamessuilla

MATKAMESSUT Helsingissä (15.-19.1.) olivat kiuruvetisille menestys. Kiuruveden osastolla pyöri porukkaa välillä ruuhkaksi asti. Kävijämäärää ei mitattu, mutta arpalippuja täytetiin 1 100.
Iskelmäviikkojen ohjelmavastaava Juha Vartiaisen kokemus oli, että esimerkiksi kiinnostus

Iskelmämusiikkitapahtumaa kohtaan oli suurempaa kuin edellisillä messuilla.
– Vaikutti siltä, että Iskelmäviikko Kiuruvedellä oli jo monien tietoisuudessa.
Vartiaisen mielestä Kiuruveden osasto oli nyt optimaalisen kokoinen, ei liian iso, eikä liian pieni. Eniten ihmisiä parveili osastolla, kun paikalla oli live-esiintyjiä, muun muassa viime vuoden iskelmälaulukilpailun voittajat.

Artic Milkin juustot olivat myös vetonaula Kiuruveden osastolla, juustoja myytiin messujen aikana 600 kiloa, 150 kiloa enemmän kuin vuoden 2013 -messuilla. Maisteltavana oli useita juustoja, muun muassa uutuudet riistapororouhejuustoleipä ja -munajuusto.

Maalaiskaupunginteatteriyhdistyksen puheenjohtaja Seija Suhonen oli niin ikään tyytyväinen messuihin, tunnelma oli Kiuruveden osastolla erinomainen, huumoria viljeltiin, joka myös veti väkeä osastolle. Suhonen otti vastaan jo paikkavarauksia ensi kesän kesäteatteriesityksiin.

Niin ikään kulttuurisihteeri Heidi Huhtilainen piti messuja onnistuneina, Osastosta tuli hyvää palautetta.