Uutiset (muokattu 20.1.2021) Jaana Selander

Rytkylle kaivataa kehitysesityksiä

Rytkyläiset huomio! Nyt on hyvä tilaisuus vaikuttaa Rytkyn kylän kehittämiseen.
Taina Myllynen ja Eve Vuorela tekevät koulutehtävänä kehityssuunnitelman Rykyn kylälle. Tytöt opiskelevat Hämeen ammattikorkeakoulussa ympäristösuunnittelijoiksi. Taina myllynen on kotoisin Kiuruvedeltä ja halusi ottaa tehtävään kylän kotikaupungistaan. Kehityssuunnitelma on osa maaseutu- ja ympäristöpolitiikka kurssia.
Valmis kehityssuunnitelma jää Rytkyn kyläyhdistyksen käytettäväksi ja toivottavasti myös hyödynnettäväksi. Ehdotuksia kehityskohteista otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen taina.myllynen@student.hamk.fi ja ne, joilla ei ole mahdollisuutta lähettää sähköpostia, voivat viedä ideat paperille kirjoitettuna Rytkyn helmen postilaatikkoon.
Ehdotuksia otetaan vastaan sunnuntaihin 2.2.2014 asti, koska tuolloin on kyläyhdistyksen kokous, jonka jälkeen meillä tulisi olla selvillä kehityskohde josta voimme ruveta laatimaan suunnitelmaa. Ehdotukset voivat koskea kylän yhteistä toimintaa jollekin tietyllle ikäluokalle suunnattuna tai jonkin asian rakentamista, korjaamista ja niin edelleen.