Uutiset (muokattu 20.1.2021)

Hieno palkinto sitkeästä työstä

VOIMANNOSTAJA Mirella Laukkanen (19) valittiin Kiuruveden vuoden urheilijaksi 2013 Kiuruvedellä tiistaina. Vuoden valmentajaksi valittiin taitoluistelun Kiuruvedelle tuonut kuopiolainen Tarja Kunnas-Saastamoinen.
Mirella Laukkasen meriittilista on häikäisevä. Valinnan perusteina olleen vuoden 2013 saavutuksiin kuuluivat PM-kulta, kaksi SM-kultaa, EM-hopea voimannostossa ja EM-kulta jalkakyykyssä sekä MM-pronssi ja MM-hopea (jalkakyykky). Viime viikonloppuna Mirella Laukkanen voitti uransa 10. Suomenmestaruuden voimannostossa. Kuluvalla vuodella lauantaina voitettu SM-kulta oli jo kolmas.
Kiuruveden Terästä edustava Mirella Laukkanen aloitti voimannostossa kilpailemisen neljä vuotta sitten. Päättäväisellä ja sitkeällä harjoittelulla hän on noussut yhdeksi maamme parhaimmista nuorista naisvoimannostajista. Vuonna 2013 hän nosti naiset 20 vuotta 84 kg sarjassa. Vuoden 2014 sarja on naiset 20 vuotta 84+kg.
– Valinta vuoden urheilijaksi tuntuu todella hyvälle. On mukava, että saa tunnustusta kaikelle työlle, mitä tämän eteen on tehnyt.

VUODEN URHEILIJA
Mirella Laukkanen, voimannosto, Kiuruveden Teräs.

VUODEN VALMENTAJA
Tarja Kunnas-Saastamoinen, taitoluistelu.

VUODEN VETERAANI URHEILIJA
Antero Autio, Aito Pennanen, Kari Saastamoinen,
Kiuruveden urheilijat/veteraani viestihiihtojoukkue. Hiihdon SM-kultajoukkue,
Ranuan veteraanien SM-hiihdot.

SEURATYÖN TUNNUSTUKSET
Noora Korhonen, KiVo,
Anne Härkönen, KiVo,
Sirpa Pennanen, KiVo
Lilli Lappalainen, KK-81
Pauli Rissanen, Ice Bowling ja St Lake Golf Club,
Marko Allinen Kiuruveden UA